Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

 

Oprema za pse i mačke

 

Veterinarska apoteka Beka nudi vam transportere za mačke i pse u 3 standardne veličine uz mogućnost poručivanja skipera većih dimenzija.

 

 

 

Šetnja ljubimca biće prijatnija i sigurnija sa fleksijem-povodac koji možete razvući do željene dužine- 2, 3, 5 ili 8m. Prilagodjeni su snazi psa prema kilogramima težine - 10, 15, 25 , 50 kg sa užetom ili trakom.

 

Hirurške kragne osiguravaju uspeh posthirurškog oporavka sprečavajući neželjeno lizanje rane. Napravljeni su od fleksibline plastike te nošenje kragne ne ometa životinju u uzimanju, hrane , vode, spavanju ili kretanju. Dimenzija su od 7.5 do 30 cm prema dužini glave i obimu vrata.

 

Zimsko doba i hladniji dani dodatni su izazov za naše ljubimce. Zaštititićemo ih odelcima , kaputićima, skafanderima i vodonepropusnim cipelicama

 


 

Da bi ste se rešili neugodnosti koje se javljaju kod kuja u teranju primenite sprej za odbijanje mužjaka, biljne dezodorirajuće tablete i higijenske gaćice.

 

Furminator je češalj trimer najnovije generacije koji zahvaljujući svojim specijalnim zubcima omogućava uklanjanje dlake I podlake bez lomljenja I zakidanja.